Netradičné tuniakové „sushi“

13.09.2021

Sushi je jedno z najznámejších jedál japonskej kuchyne. Väčšina ľudí si predstaví surovú rybu a ryžu. Sushi sa dá však pripraviť aj inak.

Foto: Lan Pham / Unsplash
Foto: Lan Pham / Unsplash

Článok je v spolupráci s KetoMix

Vyskúšajte našu keto verziu s tuniakom a uhorkou.

Čo budete potrebovať:

Postup:

  • Uhorku nakrájajte na dlhé tenké plátky.
  • V miske zmiešajte tuniaka (šťavu zlejte), Vajonézu, cesnakový dresing a zázvor.
  • Avokádo nakrájajte na malé hranolčeky tak, aby dĺžkou zodpovedali šírke uhorkového plátku.
  • Na každý plátok naneste a rozprestrite trošku zmesi, na okrej dajte avokádový hranolček a zmotajte do rolky.
  • Môžete to vyskúšať aj inak - uhorku nakrájajte na hrubšie kolieska a pomocou lyžičky na navrch naneste zmes.
  • Každé koliesko následne ozdobte kúskom avokáda.
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.