Čo s prebytkami piva? Pivári hlásia problém pre zatvorené podniky

08.04.2020

TLAČOVÁ SPRÁVA: Zo slovenských pivovarov putuje približne 70 % výroby do obchodov, zvyšných 30 % skonzumujú ľudia v stravovacích zariadeniach, krčmách a puboch.

Zdroj: Pixabay
Zdroj: Pixabay

Najväčšie pivovary na Slovensku hľadajú možnosti, čo urobiť s pivom, ktoré sa už do slovenských krčiem nedostalo. Mnohé prevádzky otvorili okienka, cez ktoré ponúkajú pivo svojim verným zákazníkom.

Viac v tlačovej správe Slovenskej poľnohospodárskej a potravinovej komory >>

Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.